Kto właścicielem
• Strona 1 z 1
- wiolaaa520
- Podziękował : 1 razy
Kto właścicielem
Dzień dobry, dopiero dostałam prawo jazdy, mam 23 lata. Zastanawiam się kto ma być właścicielem auta. Podobno najlepiej żeby była to moja mama, która nie ma prawa jazdy, ale za to jest starsza niż ja, a ja bym była współwłaścicielem. Chodzi mi oczywiście o to, żeby OC było tańsze. Czy dobrze rozumuję?
- Doradca reklama
Podpowiadam
- Ubea
-
- Podziękował : 2 razy
Re: Kto właścicielem
Jeżeli zależy Ci na tanim OC, to najlepszą opcją jest, aby auto należało do doświadczonego kierowcy ze zniżkami. Jeśli Twoja mama nie ma prawa jazdy, to nie ma też żadnych zniżek za bezszkodową jazdę. Prawdopodobnie otrzyma więc tylko nieco niższą ofertę OC.
Jeśli chcesz się przekonać, jakie dokładnie kwoty zaproponują ubezpieczyciele w poszczególnych przypadkach, to najlepiej wejść na porównywarkę OC (link do naszej znajdziesz w podpisie) i za darmo wyliczyć wszystkie warianty ubezpieczenia.
Jeśli chcesz się przekonać, jakie dokładnie kwoty zaproponują ubezpieczyciele w poszczególnych przypadkach, to najlepiej wejść na porównywarkę OC (link do naszej znajdziesz w podpisie) i za darmo wyliczyć wszystkie warianty ubezpieczenia.
- Za ten post autor Ubea otrzymał podziękowanie od:
- wiolaaa520
• Strona 1 z 1