ODSZKODOWANIE-ZALANIE
• Strona 1 z 1
- Joanna7
- Podziękował : 0 razy
ODSZKODOWANIE-ZALANIE
Witam,
Mam sklep, który został zalany. Dostałam właśnie informację o odszkodowaniu. Ubezpieczyciel policzył kwotę 15 zł za przepakowanie zalanego towaru / za sztukę. Jest to dla mnie co najmniej dziwne, bo ściąganie oryginalnych pudełek do rzeczy, które sprzedaje wg mnie jest niemożliwe i nie sądzę żeby jakakolwiek hurtownia świadczyła takie usługi. Przepakowanie w jakiekolwiek inne pudła oczywiście nie ma sensu.
Może jakieś podpowiedzi jak poprowadzić tą sprawę?
Joanna
Mam sklep, który został zalany. Dostałam właśnie informację o odszkodowaniu. Ubezpieczyciel policzył kwotę 15 zł za przepakowanie zalanego towaru / za sztukę. Jest to dla mnie co najmniej dziwne, bo ściąganie oryginalnych pudełek do rzeczy, które sprzedaje wg mnie jest niemożliwe i nie sądzę żeby jakakolwiek hurtownia świadczyła takie usługi. Przepakowanie w jakiekolwiek inne pudła oczywiście nie ma sensu.
Może jakieś podpowiedzi jak poprowadzić tą sprawę?
Joanna
- Doradca reklama
Podpowiadam
- REVENUS
Re: ODSZKODOWANIE-ZALANIE
Wszystko zależy od tego jakie masz ubezpieczenia i w jakiej firmie, przyślij proszę zeskanowana polisę i treść decyzji, a jeśli możesz to te z protokół szkody w firmie Revenus specjalizujemy się w szkodach majątkowych zobaczymy co da się zrobić (bezpłatna analiza naszego radcy prawnego) i jezeli sie zdecydujesz powalczymy w twoim imieniu.
REVENUS
www revenus-odszkodowania.pl lub revenus.odszkodowania@gmail.com
REVENUS
www revenus-odszkodowania.pl lub revenus.odszkodowania@gmail.com
- Komentator
Re: ODSZKODOWANIE-ZALANIE
Normalnie byś musiała to wszystko zutylizować, bo w sumie całej wartości te produkty nie straciły (prawdopodobnie). Nie wiem czy jest możliwe sprzedawanie po obniżonej cenie, ale tak by wypadało (i bez opakowań).
• Strona 1 z 1
Powrót do Ubezpieczenia dla firm