Zarejestruj

Pakiet ubezpieczeń dla pracowników

Forum o ubezpieczeniach dla firm i przedsiębiorstw. Ubezpieczenia, mienia, techniczne, odpowiedzialności cywilnej itd. na powstanie szkód spowodowanych zdarzeniami losowymi, które mogą narazić firmę na straty i utratę płynności.
Początkujący
Podziękował : 0 razy

Pakiet ubezpieczeń dla pracowników

Postprzez Majkel22 » N gru 30, 2012 2:24 pm

Jaką firmę polecicie, żeby wykupić jakiś pakiet dla pracowników pracujących w trudnych warunkach? Mogą być upadki z niskich wysokości, otarcia i złamania, a ja chcę im zapewnić bezpieczeństwo.

Doradca reklama

Podpowiadam

Początkujący

Re: Pakiet ubezpieczeń dla pracowników

Postprzez Markiza » Pn lut 18, 2013 7:17 am

Ja się cały czas zastanawiam nad PZU. Niby to droga firma, ale chyba najporządniejsza jaką znam. Wszyscy moi znajomi mają ubezpieczenie w PZU i nigdy problemów żadnych nie było, więc raczej skorzystam właśnie z nich.

Bywalec forum

Postprzez Elżbieta » Pn lut 18, 2013 1:19 pm

Chętnie przedstawię ofertę ING dla pracowników. Aby wyliczyć składkę potrzebna jest liczba pracowników, struktura wiekowa, płeć oraz wykonywany zawód. Najlepiej jest zawsze porównać oferty kilku firm biorąc pod uwagę wysokość składki oraz świadczeń i dopiero wtedy zadecydować.

Początkujący

Postprzez agentka1ewa » Wt maja 23, 2017 8:18 am

Zapraszam do kontaktu: 603 213 317 https://www.facebook.com/agentka.ewa
Co ma zawierać oferta i jaka ma byc jej cena ustalimy wspólnie.

Początkujący

Postprzez MariolaLis » Wt mar 20, 2018 8:28 am

Miałam podobny problem, co wybrać? Pytałam znajomych prowadzących włane działalności i polecili Przemysława Wojciechowskiego z Torunia, http://www.wojciechowskiubezpieczenia.pl/ Polecam bo posiadają na prawdę bogatą ofertę.

Początkujący

Postprzez MarcelinaG » Śr maja 02, 2018 10:49 am

Proszę o kontakt 696656238 reprezentuje firme która ma bardzo bogata oferte ubezpieczenia grupowego dla pracowników firmy. Zaprszam do kontaktu.

Początkujący

Postprzez jarek55 » Pt sie 24, 2018 2:16 pm

Wg mnie dość ciekawą ofertę ubezpieczeń grupowych można znaleźć w OpenLife. Nieprzekonanym, że warto zaproponować swoim pracownikom grupowe ubezpieczenie na życie polecam ten artykuł: https://www.openlife.pl/opinie-ekspertow/korzysci-dla-firmy-wynikajace-z-zawarcia-grupowego-ubezpieczenia-na-zycie/ Jest tu dość krótki i zwięzły sposób opisane korzyści dla firm i pracownikom z takiego rozwiązania. Co zyskuje pracownik, na pewno to, że w razie zachorowania lub wypadku ma środki na leczenie lub w razie jego śmierci jego najbliżsi otrzymają odszkodowanie. Jakie korzyści ma firma, grupowe ubezpieczenie dla pracowników to kolejna karta przetargowa w pozyskaniu jak najlepszych pracowników dla swojej firmy. Nie chodzi tu tylko o pracowników fizycznych i zabezpieczenie ich w razie ewentualnego wypadku przy pracy ale takich ubezpieczeniem równie mocno są zainteresowani pracownicy biurowi.

Powrót do Ubezpieczenia dla firm