ERGO-HESTIA-opinie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- knoczek
- Podziękował : 0 razy
Re: ERGO-HESTIA-opinie
Mają dobrą ofertę dla młodych kierowców
- wwiolinka
- Podziękował : 2 razy
Rewelacyja LIKWIDACJA!!! tanie OC w życiu prywatnym, a jak szkody likwidują. Jestem super zadowolona z polisy. Polecam każdemu kto zastanawia się nad Ubezpieczeniem. W tym przypadku działa.
- Finansolog
wwiolinka napisał(a):Rewelacyja LIKWIDACJA!!! tanie OC w życiu prywatnym, a jak szkody likwidują. Jestem super zadowolona z polisy. Polecam każdemu kto zastanawia się nad Ubezpieczeniem. W tym przypadku działa.
Jaką szkodę TOBIE zlikwidowali z OC w życiu prywatnym?
- wwiolinka
- Podziękował : 2 razy
Przez nieuwagę strąciłam sprzęt elektroniczny (nie mój) i druga szkoda- źle zabezpieczony kamień na naszym murku oporowym uszkodził pojazd.
Napisałam oświadczenie , podałam numer polisy poszkodowanemu. Likwidator był w ciągu tygodnia i kasa na konto.
Napisałam oświadczenie , podałam numer polisy poszkodowanemu. Likwidator był w ciągu tygodnia i kasa na konto.
- qwerty4594935
Katastrofa i skandal!!! - Omijajcie z daleka - ubezpieczenie Autocasco - nie można doprosić się niczego, nie ma kontaktu z klientem, brak informacji o przebiegu likwidacji szkody, długie i niesprawne procedury, gdy zadzwoniłam na infolinię dowiedzieć się co się dzieje Pani wiedziała mniej ode mnie, okazało się, że rzeczoznawca nie odesłał na czas dokumentów. Czekam już ponad dwa tygodnie na jakąkolwiek informację a stłuczone choć sprawne auto stoi na parkingu. Firma nie uznaje opinii rzeczoznawcy z warsztatu, który ma z Hestią umowę na likwidację szkody - przysłała więc własnego który celowo zawyżył kosztorys - cel: próba doprowadzenie do szkody całkowitej co w moim przypadku jest bzdurą!! Natychmiast zrywam z nimi umowę jak tylko ten cyrk się zakończy. Ogólnie - firma nieuczciwa, omijajcie szerokim łukiem! Najprawdopodobniej sprawa pójdzie do Sądu bo nie odpuszczę!
- wladch4
- Podziękował : 1 razy
KATASTROFA. NIE POLECAM. ZDECYDOWANIE ODRADZAM.
Nie ubezpieczajcie żadnego sprzętu w tej Firmie. 3 lata temu zakupiłem w sklepie Media Expert odkurzacz ( rzecz błaha ale w tym wypadku chodzi o zasadę ) i za namową obsługi wykupiłem "PRZEDŁUŻONĄ GWARANCJĘ". Po 2 latach gwarancji uszkodzeniu uległ wąż ( wg mnie najsłabszy element odkurzacza ale nie ja wykonałem ryzyko szkodowe tej umowy ) ale element ważny i konieczny do właściwego funkcjonowania odkurzacza. Zgłosiłem uszkodzenie do Ergo HESTIA i zaskoczenie. Uszkodzenie nie podlega przedłużonej gwarancji, przedstawiciel Ergo HESTIA już przy zgłoszeniu telefonicznym, bez żadnych zdjęć i oględzin likwidatora, określił uszkodzenie jako nie podlegające warunkom ubezpieczenia. Następnie okazało się, że uszkodzenie jest mechaniczne spowodowane przez użytkownika, oczywiście bez żadnych dowodów i materiałów potwierdzających ten fakt. Korespondencja z firmą Ergo HESTIA jak bicie głową o ścianę, trzymali się swojej wersji beż żadnych dowodów mojego udziału w uszkodzeniu sprzętu, zrzucając na mnie winę uszkodzenia. Nawet nie przysłali żadnego rzeczoznawcy ( pro forma ) i po moim odwołaniu zażądali zdjęcia uszkodzonego elementu. Wg mnie ze zdjęcia nie można było ustalić przyczyny uszkodzenia ale winnym zostałem ja, użytkownik urządzenia.
NIE POLECAM UBEZPIECZANIA SPRZĘTU ADG W TEJ FIRMIE.
NIE POLECAM UBEZPIECZANIA W FIRMIE Ergo HESTIA.
CZYTAJCIE BARDZO DOKŁADNIE WARUNKI UBEZPIECZENIA A ZWŁASZCZA CO PODLEGA OCHRONIE.
Nie ubezpieczajcie żadnego sprzętu w tej Firmie. 3 lata temu zakupiłem w sklepie Media Expert odkurzacz ( rzecz błaha ale w tym wypadku chodzi o zasadę ) i za namową obsługi wykupiłem "PRZEDŁUŻONĄ GWARANCJĘ". Po 2 latach gwarancji uszkodzeniu uległ wąż ( wg mnie najsłabszy element odkurzacza ale nie ja wykonałem ryzyko szkodowe tej umowy ) ale element ważny i konieczny do właściwego funkcjonowania odkurzacza. Zgłosiłem uszkodzenie do Ergo HESTIA i zaskoczenie. Uszkodzenie nie podlega przedłużonej gwarancji, przedstawiciel Ergo HESTIA już przy zgłoszeniu telefonicznym, bez żadnych zdjęć i oględzin likwidatora, określił uszkodzenie jako nie podlegające warunkom ubezpieczenia. Następnie okazało się, że uszkodzenie jest mechaniczne spowodowane przez użytkownika, oczywiście bez żadnych dowodów i materiałów potwierdzających ten fakt. Korespondencja z firmą Ergo HESTIA jak bicie głową o ścianę, trzymali się swojej wersji beż żadnych dowodów mojego udziału w uszkodzeniu sprzętu, zrzucając na mnie winę uszkodzenia. Nawet nie przysłali żadnego rzeczoznawcy ( pro forma ) i po moim odwołaniu zażądali zdjęcia uszkodzonego elementu. Wg mnie ze zdjęcia nie można było ustalić przyczyny uszkodzenia ale winnym zostałem ja, użytkownik urządzenia.
NIE POLECAM UBEZPIECZANIA SPRZĘTU ADG W TEJ FIRMIE.
NIE POLECAM UBEZPIECZANIA W FIRMIE Ergo HESTIA.
CZYTAJCIE BARDZO DOKŁADNIE WARUNKI UBEZPIECZENIA A ZWŁASZCZA CO PODLEGA OCHRONIE.
- tomek90
Moja mama ubezpiecza u nich samochód i jak na razie maja najtańszą ofertę
• Strona 2 z 2 • 1, 2