Link 4 Kasa wraca - zapraszam korzystających
- Jacek1l
- Podziękował : 1 razy
Re: Link 4 Kasa wraca - zapraszam korzystających
Ja mam zmodowany system i jak przytrzymam "wstecz" to zabija aplikację co potwierdza informacją na wyświetlaczu "Aplikacja została zabita"
- Doradca reklama
Podpowiadam
- spp
W takim razie nie zabijaj tylko wyłączaj normalnie.
Może być tak, że w momencie wyłączenia aplikacja wysyła na serwer informację, że została wyłączona.
Może być tak, że w momencie wyłączenia aplikacja wysyła na serwer informację, że została wyłączona.
- vanstypeks
Jaką mieliście max premię za miesiąc?
Ja 3 razy przy profilu kierowcy 100 miałem 56,17zł i myślałem, że to max. W tym miesiącu wyszło 65,53zł (profil kierowcy 100 i wynik 98).
Ja 3 razy przy profilu kierowcy 100 miałem 56,17zł i myślałem, że to max. W tym miesiącu wyszło 65,53zł (profil kierowcy 100 i wynik 98).
- spp
Ja już dawno zauważyłem, że rzeczywista premia jest liczona niezależnie od tego jakie liczby się wyświetlają.
Może być tak, że masz z miesiąca na miesiąc lepsze wyniki, a premia będzie niższa lub odwrotnie słabsze wyniki, a premia wyższa.
Liczby które ci się wyświetlają czyli przepisowość, płynność, profil oraz wynik są jedynie orientacyjne. One jedynie mniej więcej się zgadzają z tym jak naliczana jest premia, ale nie są jednoznacznym wskaźnikiem. Coś jeszcze musi być brane pod uwagę o czym nas nie informują.
Napisz jak jeździsz, że udało ci się zrobić 100%. Ja choć robię co mogę to z jakichś niejasnych przyczyn nigdy do 100% nie dobiłem. Podejrzewam, że może mieć istotne znaczenie konkretna ulica, konkretna lokalizacja po której się jeździ. A nie to jak się jeździ.
Może być tak, że masz z miesiąca na miesiąc lepsze wyniki, a premia będzie niższa lub odwrotnie słabsze wyniki, a premia wyższa.
Liczby które ci się wyświetlają czyli przepisowość, płynność, profil oraz wynik są jedynie orientacyjne. One jedynie mniej więcej się zgadzają z tym jak naliczana jest premia, ale nie są jednoznacznym wskaźnikiem. Coś jeszcze musi być brane pod uwagę o czym nas nie informują.
Napisz jak jeździsz, że udało ci się zrobić 100%. Ja choć robię co mogę to z jakichś niejasnych przyczyn nigdy do 100% nie dobiłem. Podejrzewam, że może mieć istotne znaczenie konkretna ulica, konkretna lokalizacja po której się jeździ. A nie to jak się jeździ.
- vanstypeks
spp napisał(a):Napisz jak jeździsz, że udało ci się zrobić 100%. Ja choć robię co mogę to z jakichś niejasnych przyczyn nigdy do 100% nie dobiłem. Podejrzewam, że może mieć istotne znaczenie konkretna ulica, konkretna lokalizacja po której się jeździ. A nie to jak się jeździ.
Mam sprawdzoną trasę i ciągle patrzę na ograniczenia w aplikacji. Chociaż z 23km trasy jakieś 3-4 muszę sie trzymać nieistniejącego ograniczenia. Aplikacja twierdzi, że jest 80 a w rzeczywistości można 100. Więc trzymam sie aplikacji.
Nie przyśpieszam za energicznie i hamuje silnikiem z wyprzedzeniem. Miałem nawet przypadek na swojej trasie w jednym dniu dwa razy ktoś wjechał przedemnie i musiałem przyhamować. Te dwa hamowania kosztowały mnie 25%mniej na płynności jazdy.
Już wyleczyłem się z włączania aplikacji o dziwnych godzinach.
8-9 dni tylko jak wracam z pracy. Odcinki ok 22-23km. (80% poza terenem zabudowanym do 100km/h).
- spp
ok czyli jest tak jak myślałem...
ważna jest również droga po której się jeździ, nie na każdej drodze możliwe jest zrobienie wszystkiego na 100, choć jeździ się tak samo
ważna jest również droga po której się jeździ, nie na każdej drodze możliwe jest zrobienie wszystkiego na 100, choć jeździ się tak samo
- Nox2
- Podziękował : 0 razy
Ja zakończyłem już naliczanie punktów gdyż trwa to 11 a nie 12 miesięcy. Nagroda na koniec 384 zł co chyba jest całkiem dobry wynik
- Jacek1l
Witam
Dzisiaj miałem tek przypadek:
Jechałem do do sklepu i po przejechaniu kilku kilometrów zobaczyłem, że prędkość w nawigacji mam na czerwono i nie jest zgodna z faktyczną prędkością.
Zatrzymałem się przy sklepie (o godz 17:00), żona poszła do sklepu i zaraz wróciła, ja w tym czasie zrestartowałem nawigację i po chwili (o 17:07) pojechaliśmy jeszcze kawałek do sklepu docelowego.
Podczas jazdy znowu patrzę a prędkość w nawigacji większa od tej na prędkościomierzu.
Stanąłem na czerwonym świetle i szybko fotka:
Dojechałem na parking Lidla i zrobiłem jeszcze fotkę:
Jak widać z pierwszego screena przepisowa jazda u mnie jest niezbyt dobra - tylko czy to moja wina - co na to Naviexpert?
Pozdrawiam
Jacek1l
Dzisiaj miałem tek przypadek:
Jechałem do do sklepu i po przejechaniu kilku kilometrów zobaczyłem, że prędkość w nawigacji mam na czerwono i nie jest zgodna z faktyczną prędkością.
Zatrzymałem się przy sklepie (o godz 17:00), żona poszła do sklepu i zaraz wróciła, ja w tym czasie zrestartowałem nawigację i po chwili (o 17:07) pojechaliśmy jeszcze kawałek do sklepu docelowego.
Podczas jazdy znowu patrzę a prędkość w nawigacji większa od tej na prędkościomierzu.
Stanąłem na czerwonym świetle i szybko fotka:
Dojechałem na parking Lidla i zrobiłem jeszcze fotkę:
Jak widać z pierwszego screena przepisowa jazda u mnie jest niezbyt dobra - tylko czy to moja wina - co na to Naviexpert?
Pozdrawiam
Jacek1l
- LINK4Ekspert
- Podziękował : 0 razy
Jacek1l poprosimy o numer polisy w wiadomości prywatnej, sprawdzimy i wrócimy z odpowiedzią
- Jacek1l
Witam
Wysłałem, proszę potwierdzić czy doszło, bo wciskam wyślij a widnieje mi jako "do wysyłki (1)"
Pozdrawiam
Jacek1l
Wysłałem, proszę potwierdzić czy doszło, bo wciskam wyślij a widnieje mi jako "do wysyłki (1)"
Pozdrawiam
Jacek1l
-