Zarejestruj

Opinie o PTU

Ubezpieczenia poprzez Gothaer TU SA (dawniej PTU) - opinie o towarzystwie, pomoc w problemach.
Początkujący
Podziękował : 0 razy

Opinie o PTU

Postprzez Angela88 » N paź 14, 2012 12:35 pm

Poszukuje dobrego ubezpieczyciela na życie. Słyszałam dobre opinie o PTU. Jakie sa wasze opinie na temat tej firmy? Pozytywne czy raczej nie?

Początkujący

Re: Opinie o PTU

Postprzez Paulina » Pn paź 15, 2012 2:11 pm

Firma ubezpieczeniowa PTU w moim przypadku sie nie sprawdziła, ale jest to może jeden przypadek na kilka. Każda firma ubezpieczeniowa ma swoje wady i zalety?

Początkujący

Postprzez Elka13 » Śr paź 24, 2012 10:28 am

Ja natomiast jestem w pełni zadowolona z tego, że wybrałam ubezpieczenie na życie w towarzystwie ubezpieczeniowym PTU. W przypadku choroby bliskiej osoby nie było problemów z odszkodowanie ;)

Adamndg

Postprzez Adamndg » Śr gru 05, 2012 4:25 pm

Angela, zastanow sie czego szukasz, bo a;bo dobry ubezpieczyciel, albo ptu. Jedno z drugim nie ma nic wspolnego. To banda z...j, ktora tylko sie slini, zeby wyciagnac kase. BANDA I z...j!!!!!!

Adamndg

Postprzez Adamndg » Śr gru 05, 2012 4:30 pm

Angela, zastanow sie czego szukasz, bo a;bo dobry ubezpieczyciel, albo ptu. Jedno z drugim nie ma nic wspolnego. To banda z...j, ktora tylko sie slini, zeby wyciagnac kase. BANDA I z...j!!!!!!

Początkujący

Postprzez Krucjatka » Śr paź 23, 2013 4:47 pm

Ja także mam bardzo negatywną opinię na ich temat. Kiedyś byłam tu ubezpieczona,....kiedy przyszło do wypłaty odszkodowania stwierdzili że sie nie należy i nie dali się ruszyć:(

Bywalec forum

Postprzez Mokusoko » Pt maja 23, 2014 7:39 am

Ja miałem OC w PTU i powiem Ci, że oferta jest ok jeśli chodzi o cenę. Jesli chodzi o obsługę to nie wiem bo nic mi się nie stało do tej pory więc nie musiałem jeszcze z niego korzystać :)

Powrót do Gothaer